Pizzafutár autóját lopta el a körözött férfi

2018. 09. 24., h - 09:43
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Szombaton késő délután Gödöllőn jogtalanul használt autóval szenvedett balesetet az a férfi, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben, mindemellett a gyanú szerint ittasan is vezette a gépkocsit.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 29 éves hatvani férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. szeptember 22-én 18 óra körüli időben Isaszegen, egy pizzafutár által járó motorral leparkolt gépkocsiba beült, majd azzal elhajtott. Ezt követően Gödöllő egyik utcájában elvesztette uralmát a jármű felett, és egy betonkerítésnek hajtott, majd a helyszínről megpróbált gyalogosan elmenekülni, azonban állampolgárok visszatartották a járőrök kiérkezéséig. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi ellen hat elfogatóparancs van érvényben lopás, zaklatás bűncselekmények, továbbá egyéb ügyekben tartózkodási hely megállapítása, valamint elzárás végrehajtása miatt. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a férfi ittas vagy bódult állapotban vezette a járművet.

A 29 éves férfit – előállítását követően – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, vele szemben a további eljárást őrizetbe vétele mellett a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.