Rablás Drágszélen

2017. 12. 14., cs - 19:46
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Öt nappal később jelentették be a rablást, a kalocsai rendőrök három óra alatt fogták el a gyanúsítottakat.

A Kalocsai Rendőrkapitányságra 2017. december 14-én 7 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy öt nappal korábban egy drágszéli nőt otthonában leütöttek, és a házából különböző értéktárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen elkövető 2017. december 9-én 5 óra körül behatolt egy drágszéli családi házba, ahol a haza érkező sértettet arcon ütötte, aminek hatására a nő elvesztette az eszméletét, az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A sértett 7 óra 30 perckor tért magához, és ekkor vette észre, hogy az ismeretlen tettes a lakásból műszaki cikkeket, kozmetikumokat, ruhaneműket és készpénzt tulajdonított el.

A kalocsai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány óra alatt beazonosították a feltételezett elkövetőket, egy 15 éves drágszéli fiút és egy 14 éves lányt. A két fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók 10 óra 30 perckor őrizetbe vették a fiút és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A lány az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alufelniket lopott

A tatabányai rendőrök egy 50 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.