Rablás és lopás miatt vették őrizetbe a mezőkeresztesi férfit

2021. 09. 11., szo - 08:12
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lopott kerékpárt visszaadták a tulajdonosának.

A füzesabonyi rendőrök két órán belül elfogták azt a 18 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2021. szeptember 9-én délután Mezőszemerén, az egyik bolt udvarán leszólított egy helyi lakost, akitől pénzt akart kölcsön kérni. Mivel nem tudott adni, ezért az elkövető egyre erőszakosabb lett vele, fenyegette őt és el akarta venni a kerékpárját is, melyet a sértett végül ott hagyott és elfutott. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható mezőkeresztesi férfi egy ideig követte a menekülőt, majd visszament a bicikliért és azt ellopta. A rendőrök a település egyik lakatlan házában találták meg a kerékpárt, melyet a lefoglalását követően visszaadtak a tulajdonosának.

A gyanúsított ellen őrizetbe vétele mellett rablás bűntett kísérlet és lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, továbbá előterjesztést tettek a letartóztatásának az indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.