Rablás és testi sértés miatt felelhet

2021. 02. 28., v - 09:10
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A letartóztatásban lévő 31 éves salgótarjáni férfival szemben befejezték a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 31 éves D. Ottó salgótarjáni lakos ellen.

A gyanúsított 2020. szeptember 5-én az éjszakai órákban a megyeszékhely belterületén férfi ismerősét készpénze átadására szólította fel, majd több alkalommal, ököllel megütötte. A bántalmazást követően eleget tett D. Ottó követelésének a sértett, aki az orvosszakértői vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett ugyan, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A letartóztatásban lévő 31 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.