Rablás miatt őrizetben

2018. 04. 15., v - 11:56
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős férfi pénztárcáját akarta elvenni a gyanúsított Érden.

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Máté ercsi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a 36 éves férfi 2018. április 14-én délután Érden az egyik utcában odalépett a sértetthez, akivel dulakodni kezdett, majd ennek során az idős férfi pénztárcáját kivette annak ruházatából. Cselekménye elkövetése közben a helyszín közelében elhaladók megzavarták, így értékszerzés nélkül megkísérelt elmenekülni, azonban szemtanúk visszatartották a rendőrjárőr kiérkezéséig.

L. Máté-t előállítását követően rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tudott elszámolni az oszlopokkal

Több, mint félszáz akácoszlopot vitt el az ásotthalmi erdészet területéről egy helybeli férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Ruhatolvaj Szegeden

Egy szegedi bevásárlóközpont egyik üzletéből nadrágot vitt el egy makói fiatal. A gyanúsított ezután egy másik boltból is lopott, ekkor azonban tetten érték.

 

Török kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.