Rablás miatt őrizetben

2018. 04. 15., v - 11:56
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős férfi pénztárcáját akarta elvenni a gyanúsított Érden.

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Máté ercsi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a 36 éves férfi 2018. április 14-én délután Érden az egyik utcában odalépett a sértetthez, akivel dulakodni kezdett, majd ennek során az idős férfi pénztárcáját kivette annak ruházatából. Cselekménye elkövetése közben a helyszín közelében elhaladók megzavarták, így értékszerzés nélkül megkísérelt elmenekülni, azonban szemtanúk visszatartották a rendőrjárőr kiérkezéséig.

L. Máté-t előállítását követően rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.