Rablás miatt őrizetben

2017. 08. 21., h - 21:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Két alkalmi ismerőse rabolta ki a helybéli férfit Szolnokon.

A fiatal férfi 2017. augusztus 20-án hajnalban összeismerkedett egy több fős társasággal, akikkel együtt múlatta az időt. Később egy belvárosi játszótérre mentek, ahol hárman maradtak. A rövid ismeretség rablásba torkollott. A 26 éves nő és fiatalkorú társa leütötte a sértettet, elvették övtáskáját, amelyben személyes iratai, bankkártyája és készpénze volt és elmenekültek a helyszínről.  

A bejelentést követően a szolnoki nyomozók azonosították, majd felkutatták a bűncselekmény gyanúsítottjait. A szolnoki és a jászberényi rendőrök az egyik gyanúsított hozzátartozójának lakhelyén fogták el a nőt és a fiatalkorú fiút. A rendőrök előállították őket a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a szolnoki nőt és a jászberényi fiút.

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Beatrix szolnoki lakos és fiatalkorú társa ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.