Rablás Monoron

2019. 01. 24., cs - 11:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy taxisofőrt.

A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi 2019. január 23-án 20 óra 30 perc körül Budapesten beült egy taxiba, majd Monorra vitette magát. Amikor Monorra értek, K. Róbert a taxi sofőrjét egy késsel megfenyegette és készpénzt követelt tőle. A sértett a fenyegetés hatására a nála lévő pénzt átadta a férfinak, aki ezt követően a helyszínről elmenekült. Az esetről a sofőr bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. január 24-én 3 óra 15 perckor otthonában elfogtak és a Monori Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 38 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ellene az eljárást a Monori Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.