Rablással próbálkozott

2020. 10. 01., cs - 14:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, elszámoltatása folyamatban van.

A rendőrségre 2020. október 1-jén 12 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi Debrecenben, a Vénkert városrészben megpróbált kirabolni egy élelmiszerboltot. A bejelentés szerint az ismeretlen férfi egy késsel fenyegette meg az üzlet pénztárosát és pénzt követelt. Az alkalmazott azonban nem tett eleget a követelésnek, így a támadó elmenekült. Sérülés nem történt.

A debreceni rendőrök nagy erőkkel az elkövető keresésébe kezdtek, akit három órán belül egy közeli lakásban elfogtak. A nyomozók 37 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

Az esettel összefüggésben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt indított nyomozást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.