Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

2021. 01. 25., h - 15:49
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

Több kozmetikai terméket és egy hajvágógépet akart fizetés nélkül elvinni 2021. január 25-én 8 óra 45 perc körül egy orosházi üzletből egy férfi. Az árucikkeket a ruhájába rejtette, úgy akart kisétálni a boltból. Észrevette ezt az üzlet biztonsági őre és fel akarta tartóztatni őt a rendőrök érkezéséig.  Dulakodás alakult ki közöttük, és a férfinak sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrjárőrök a bejelentéstől számított néhány perc alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves orosházi férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói rablás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene és őrizetbe vették. A rendőrök lefoglalták az elvitt termékeket, amelyeket visszaadnak a tulajdonosnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.