Radiátorokat lopott korábbi otthonából

2018. 10. 29., h - 08:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség a dombóvári férfi ellen.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. 

A 41 éves férfi a nyomozás adatai szerint egy, korábban a tulajdonában lévő csikóstőttősi háznak ellopta a belső ajtaját, valamint 7 radiátort is. A bűncselekménnyel mintegy 300 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki  a férfit, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök az ellopott radiátorokat és az ajtót megtalálták, lefoglalták és a sértettnek visszaadják.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.