Radiátorokat lopott korábbi otthonából

2018. 10. 29., h - 08:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség a dombóvári férfi ellen.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. 

A 41 éves férfi a nyomozás adatai szerint egy, korábban a tulajdonában lévő csikóstőttősi háznak ellopta a belső ajtaját, valamint 7 radiátort is. A bűncselekménnyel mintegy 300 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki  a férfit, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök az ellopott radiátorokat és az ajtót megtalálták, lefoglalták és a sértettnek visszaadják.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.