Raktárba törtek be, elfogták őket a rendőrök

2020. 10. 20., k - 09:25
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szécsényi nyomozók rövid időn belül beazonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit és társait.

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két 20 éves és egy 16 éves dejtári lakos ellen. 

A 20 éves férfi és nő társa, valamint a fiatalkorú 2020. október 18-án az éjszakai órákban egy szécsényi telephely épületének bejárati ajtaját erőszakkal kinyitották és az egyik helyiség nyílászárójáról a lakatot leverték. A gyanúsítottak a raktárból hegesztőtrafót, akkumulátor töltőt, erővágót, sarokcsiszolót búvárszivattyút és további használati tárgyakat, valamint kézi szerszámokat az épület mellé kihozták, hogy azokat elvigyék. A telephelyen tartózkodók azonban megzavarták őket, ezért a tárgyakat hátrahagyták és elmenekültek.

A nyomozók a bejelentést követően a dejtári férfit és társait beazonosították, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a 20 éves férfit őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.