Rekordmennyiségű illegális potencianövelő szert foglaltak le a fővárosi rendőrök

2021. 09. 17., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A X. kerületi raktárban talált termékek feketepiaci értéke több mint 760 millió forint.

A budapesti rendőrök 2021. augusztus 2-án kutatást tartottak egy X. kerületi raktárépületben, ahol közel egymillió darab illegális gyógyszert találtak, melyek összértéke meghaladja a 760 millió forintot. A szakértői vélemény alapján a 250 ezer levélnyi​ lefoglalt tabletta többsége Magyarországon  nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük pedig új pszichoaktív anyagnak minősül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya a helyszínen elfogta a 41 éves W. V-t, akit gyógyszerhamisítás bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.