Rendőrkézen

2019. 06. 18., k - 14:38
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben az emberölés kísérletével gyanúsított nyírbátori társaság hatodik tagja is.

Feladta magát a rendőröknek B. M. 30 éves nyírbátori lakos, aki a megalapozott gyanú szerint öt társával támadt rá egy nyírbátori családra 2019. június 15-én este. A hatfős társaság szerszámokkal felfegyverkezve tört be a lakóházba, ahol a családfőt és a fiát is bántalmazták. Az idősebb sértettet életveszélyesen megsebesítették. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetői közül öt férfit a bejelentést követő néhány órán belül elfogtak, hatodik társuk ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. A körözött férfi maga hívta a rendőrséget, hogy feladja magát. A rendőrök a megadott nyírgelsei lakcímen 2019. január 18-án elfogták, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A korábban őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatását a rendőrség kezdeményezésére és az ügyészség indítványára a Nyíregyházi Törvényszék 2019. június 18-án elrendelte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.