Rendőrkézen a besurranó

2020. 03. 09., h - 14:33
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított egy előszobából próbált meg táskákat és egy pénztárcát ellopni. A debreceni rendőrök még a helyszín közelében elfogták.

A rendőrségre 2020. március 8-án 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Bán utcában egy lakás előszobájából két táskát és egy pénztárcát megpróbált ellopni egy férfi. A bejelentő elmondta a rendőröknek továbbá azt is, hogy ők már csak azt vették észre, hogy az idegen kimegy a lakásukból, ezért utána siettek, és amikor meglátták az értéktárgyaikat a férfinál, azonnal visszakövetelték azokat. Az ismeretlen ennek eleget is tett, majd elfutott a helyszínről.

A debreceni járőrök a bejelentőtől kapott személyleírás alapján azonnal a férfi keresésébe kezdtek, akit egy közeli utcában elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 39 éves helyi lakost, majd bűnügyi őrizetbe vették és bíróság elé állítást javasoltak vele szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam