Rendőrkézen a betörő

2020. 08. 10., h - 15:22
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Mosonmagyaróváron fogták el a járőrök a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit.

A mosonmagyaróvári rendőrök tudomására jutott 2020. augusztus 8-án az esti órákban, hogy a város egyik hoteljében tartózkodik egy Győrben elkövetett betörések miatt körözött férfi. A járőrök az információt ellenőrizték és a hotelszobában elfogták a 20 éves P. Zsoltot, akit a helyi rendőrkapitányságra előállítottak. A férfivel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók a körözött személyt őrizetbe vették. 

.

A 2020. augusztus 9-én lopás bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott P. Zsolt a győri betöréseken kívül beismerte, hogy Mosonmagyaróvár területén is több intézménybe, szolgáltató- és vendéglátóhelyre surrant be, vagy az ablakot benyomva, redőnyt felfeszítve tört be 2020. május és augusztus között. Elsősorban készpénzt tartalmazó tárcákat, táskákat, pénzkazettákat lopott el a bűncselekmények helyszínéről.

A nyomozók a Győri Járási Ügyészségen előterjesztést tettek a 20 éves férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.