Rendőrkézen a biciklitolvaj

2020. 08. 03., h - 13:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök rövid időn belül azonosították, és elfogták a 25 éves lesenceistvándi férfit.

Egy állampolgár tett bejelentést a rendőrségen 2020. augusztus 1-jén délelőtt arról, hogy tapolcai családi házuk elől ismeretlen tettes ellopta a közel százezer forint értékű kerékpárját. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a 25 éves lesenceistvándi lakost még aznap délután Tapolca egyik utcájában elfogták, amint a lopott biciklivel közlekedett. A férfit ezután előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Az ellopott biciklit a nyomozók sértetlen állapotban visszaadták jogos tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.

 

Kamionban bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Tizenöt határsértő Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 15 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.