Rendőrkézen a drognagyi

2021. 01. 29., p - 10:59
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Otthonában, kiskorú unokája jelenlétében árult új pszichoaktív anyagot egy mohácsi nő.

A mohácsi nyomozók 2021. január 28-án kezdeményezték a letartóztatását annak a 71 éves helyi nőnek, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett Mohácson. A rendőrök január 25-én este a lakásán fogták el a nőt, aki a gyanú szerint otthonában aznap több személynek adott pénzért cserébe kábítószergyanús zöld növényi anyagmaradványt. A lakásán megtartott kutatás alkalmával is találtak a kábítószergyanús anyagból, amelyet lefoglaltak. Az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy a lefoglalt anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek. A rendőrök a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ellene kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság, továbbá kiskorú veszélyeztetése miatt is indítottak ellene büntetőeljárást, mivel a bűncselekményt kiskorú unokája jelenlétében követte el.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!