Rendőrkézen a feltételezett elkövető

2021. 03. 01., h - 11:24
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A komlói rendőrök lopás miatt indítottak eljárást egy 78 éves erdősmecskei férfi ellen.

A rendőrségre 2021. február 28-án délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy betörtek egy erdősmecskei ingatlanba. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a kapuról lefeszítették a lakatot, majd az udvarról egy lakókocsit, tűzifát, valamint alumíniumállványokat tulajdonítottak el. A rendőrök pár órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A 78 éves helyi férfi a bűncselekménnyel közel kétmillió forint kárt okozott a sértettnek. A nyomozók a férfi lakhelyén kutatást tartottak, amely során megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított értékeket.

A gyanúsított ellen lopás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!