Rendőrkézen a kábítószer-terjesztők

2020. 02. 22., szo - 17:10
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

A rendőrök 2020. február közepén egy korábbi eljárás során szerzett információ alapján Kaposváron és több somogyi településen házkutatást tartottak, amely során nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az egyenruhások az akció során hét embert fogtak el és állítottak elő a Kaposvári Rendőrkapitányságra.
 
A nyomozók Cz. Eriket kábítószer birtoklás, M. Norbertet kábítószer birtoklás és kábítószer-kereskedelem, H. Ádámot, N. Bencét, M. Márkot, valamint egy bárdudvarnoki és egy zselicszentpáli férfit pedig kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 27 éves bárdudvarnoki férfit és H. Ádám 29 éves kaposvári lakost kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet Kaposvári Járásbíróság 2020. február 21-én elrendelt. A többi gyanúsított szabadlábon védekezhet.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.