Rendőrkézen a kereskedők

2019. 06. 12., sze - 12:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök két kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe.

A gyanú szerint L. Bence 23 éves tatabányai lakos, heti rendszerességgel vásárolt 50-100 gramm mennyiségű marihuánát, a szintén 23 éves S. Bence budapesti lakostól. A megvásárolt kábítószert ezt követően tovább értékesítette. A kábítószer átadására S. Bence budapesti tartózkodási helyén került sor. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói mindkét férfit 2019. június 11-én elfogták és őket gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök őket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

A nyomozók az ügyben több fogyasztót is kihallgattak, akik a kábítószert a két férfitól szerezték be. A nyomozók a kutatások során digitális mérleget, zöld növényi anyagmaradványt is lefoglaltak. A fogyasztók ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.

 

A sikeres együttműködés érdekében

Együttműködési megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit az Országos Rendőr-főkapitányság és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Non-profit Kft.

 

Leltár

A napokban mutatták be a 2014-ben fiatalon, 42 éves korában elhunyt Fülöp Valter dandártábornok verseskötetét, amelyből kiderül: az érzékenység a legkeményebb rendőri munka mellett sem veszhet ki az emberből.