Rendőrkézen a kereskedők

2019. 06. 12., sze - 12:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök két kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe.

A gyanú szerint L. Bence 23 éves tatabányai lakos, heti rendszerességgel vásárolt 50-100 gramm mennyiségű marihuánát, a szintén 23 éves S. Bence budapesti lakostól. A megvásárolt kábítószert ezt követően tovább értékesítette. A kábítószer átadására S. Bence budapesti tartózkodási helyén került sor. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói mindkét férfit 2019. június 11-én elfogták és őket gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök őket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

A nyomozók az ügyben több fogyasztót is kihallgattak, akik a kábítószert a két férfitól szerezték be. A nyomozók a kutatások során digitális mérleget, zöld növényi anyagmaradványt is lefoglaltak. A fogyasztók ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.