Rendőrkézen a kifosztás gyanúsítottja

2020. 06. 29., h - 15:18
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vette a Miskolci Rendőrkapitányság azt a fiút, aki Sajóhidvégen kifosztotta alvó ismerőseit.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy sajóhídvégi fiúval szemben. A gyanúsított 2020. június 28-án éjszaka, Sajóhidvégen az Esze Tamás utcában kihasználta, hogy szomszédjai alszanak, és bement a házukba. Az elkövető a lakásból táskát, cipőt, mobiltelefont, valamint készpénzt próbált meg jogtalanul eltulajdonítani. A szomszédok a kutatás zajára felébredtek, így a gyanúsított megijedt, majd - egy telefon kivételével - az összeszedett dolgokat hátrahagyva elfutott a helyszínről.

A rendőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, a fiút két órán belül elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.