Rendőrkézen a robogótolvajok

2020. 05. 21., cs - 10:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 22 éves bakonytamási és egy 18 éves békási férfit.

A hajmáskéri sértett tett bejelentést a rendőrségre 2020. május 9-én, hogy az azt megelőző napokban ismeretlen tettesek ellopták a helyi lakótelepen parkoló, hatvanezer forint értékű robogóját.

Az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett tetteseket, egy 22 éves bakonytamási és egy 18 éves békási férfit. Előbbit 2020. május 19-én egy bakonyszentiváni ingatlanban, míg társát zánkai munkahelyén fogták el a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai. A megyeszékhelyi nyomozók mindkét férfit kihallgatták gyanúsítottként, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A robogót a gyanúsítottak a lopást követően Pápán értékesítették, majd a jármű ismét gazdát cserélt, végül Móron, egy jóhiszemű vásárlótól foglalták le a helyi rendőrök. A veszprémi körzeti megbízottak végül visszaadták az ellopott járművet jogos tulajdonosának.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.