Rendőrkézen a sajószentpéteri emberölés gyanúsítottjai

2019. 04. 05., p - 20:24
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és nőt.

Amint arról korábban már hírt adtunk Sajószentpéteren, 2019. április 5-én a délelőtti órákban, otthonában holtan találtak egy 83 éves férfit. Mivel a gyanú szerint a sértett bántalmazás következtében hunyt el, ezért az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást rendelt el.

A nyomozás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt az elhunyt férfi egyik hozzátartozója és annak barátnője követte el. A rendőrök a két gyanúsítottat elfogták, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Négy határsértő negyed órán belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.