Rendőrkézen a verekedő fiatalok

2020. 04. 02., cs - 14:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.

Az eljárás adatai alapján 2019. május 19-én éjszaka Balatonfüred belterületén egy négyfős társaság szóváltásba keveredett egy 20 éves batéi lakossal. A vita dulakodássá, majd verekedéssé fajult. A férfi ezután elfutott a helyszínről, azonban a csapat követte őt addig az ingatlanig, ahová befutott. A ház előtt azonban a négy fiatalból álló társaság két tagja is összeverekedett. A 19 éves, a 20 éves, a 21 éves, illetve a 23 éves balatonfüredi lakosok ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg a 20 éves batéi férfival szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek átadta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.