Rendőrkézen az autóbuszfeltörők

2020. 04. 07., k - 08:24
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás két 15 éves fiatal ellen.

Adony külterületére kértek rendőri segítséget 2020. április 6-án hajnalban, ahonnan állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy az üzemanyagtöltő állomáson parkoló autóbuszok ajtaját két ismeretlen személy megrongálta, majd azokból indítókulcsokat, tankolókártyákat és egy fejlámpát tulajdonítottak el. Az egyenruhások a helyszín közelében ellenőriztek két 15 éves fiatal, akiknek az intézkedés során a ruházatából előkerültek a nem sokkal korábban eltulajdonított tárgyak.  A járőrök a helyi lakosokat elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.