Rendőrkézen az elkövető

2017. 09. 04., h - 22:10
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. szeptember 3-án, a délutáni órákban tettek bejelentést egy 17 éves borsodnádasdi lány eltűnésével kapcsolatban. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az ügyben végzett adatgyűjtések eredményeként 2017. szeptember 4-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borosodnádasdi férfit.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.