Rendőrkézen: Kifosztott, betört és lopott

2020. 07. 10., p - 12:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az edelényi rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmények elkövetőjét.

Az Edelényi Rendőrkapitányság kifosztás és lopás bűntett, továbbá lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 24 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. július 8-án egy hangácsi ingatlanban volt vendégségben. A férfi a háziak pihenését kihasználva a hajnali órákban a házat átkutatta, és több tízezer forinttal távozott az ingatlanból. Ezt követően betört egy helyi zöldséges üzletbe, ahonnan szintén készpénzt tulajdonított el, majd egy közeli településről egy biciklit is ellopott.

A szállásadó hangácsi család egyik tagja 2020. június 9-én reggeli ébredése után észlelte, hogy vendégük és készpénzük is eltűnt az éjszaka folyamán, így azonnal bejelentést tett a rendőrségre.

Az egyenruhások rövid időn belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.