Rendőrkézre került a motortolvaj

2020. 05. 28., cs - 14:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai nyomozók egy 31 éves győri férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. május 25-én délután arról, hogy ismeretlen tettes Malomsok külterületén eltulajdonította a segédmotor-kerékpárját. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a szomszédos település, Csikvánd határában megtalálták az ellopott járművet, majd azonosították a feltételezett elkövetőt. A 31 éves győri lakost 2020. május 26-án 15 óra körül otthonában fogták el, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy a segédmotor-kerékpárt tovább akarta értékesíteni. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a az ellopott járművet visszaadták a tulajdonosának.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.