Rendszám helyett kartonpapír

2019. 12. 05., cs - 09:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított az autója rendszámát egy kartonpapírra írta fel tollal, majd az eredeti helyére tette. A hajdúnánási rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy ároktői lakossal szemben. A 22 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Hajdúnánáson, a Dorogi utcában 2019. november 17-én 21 óra körül, amikor igazoltatták a rendőrök. Az ellenőrzés során az egyenruhások észrevették, hogy a gépjárműre egy kartonlapra tollal felírt, hamis rendszám volt felrakva. A jármű vezetőjét ezért elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

kép


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.