Rendszám nélkül közlekedett

2020. 02. 19., sze - 12:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 44 éves sóshartyáni férfi ellen.

A körzeti megbízottak 2020. február 18-án 15 óra 25 perckor, Sóshartyán belterületén ellenőriztek egy személyautót és igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a helyi lakos úgy vett részt a közúti forgalomban a hatósági jelzés nélküli járművel, hogy a gépkocsijának rendszámát és az ahhoz tartozó forgalmi engedélyt a rendőrök pár nappal korábban tőle lefoglalták. Az egyenruhások a 44 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.