Reptéri tolvajt fogtak el

2018. 02. 05., h - 05:18
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A budapesti férfi úgy lopott el egy őrizetlenül hagyott válltáskát a repülőtéren, hogy arról azt állította, hogy az övé.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a 36 éves O. Sándor ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. január 31-én 7 óra 30 perc és 8 óra között a Liszt Ferenc Repülőtér indulási csarnokában eltulajdonított egy őrizetlenül hagyott közepes méretű válltáskát úgy, hogy arról azt állította, hogy az övé. A lopással több mint 150 ezer forint kárt okozott. A férfi ezt követően a táskából a ruhákat kidobta, de a benne talált ékszert és a táskát eladta. A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható O. Sándort és elrendelték körözését, amely alapján 2018. február 4-én a Készenléti Rendőség járőrei a X. kerületben elfogták.

A gyanúsítottat a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.