Reptéri tolvajt fogtak el

2018. 02. 05., h - 05:18
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A budapesti férfi úgy lopott el egy őrizetlenül hagyott válltáskát a repülőtéren, hogy arról azt állította, hogy az övé.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a 36 éves O. Sándor ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. január 31-én 7 óra 30 perc és 8 óra között a Liszt Ferenc Repülőtér indulási csarnokában eltulajdonított egy őrizetlenül hagyott közepes méretű válltáskát úgy, hogy arról azt állította, hogy az övé. A lopással több mint 150 ezer forint kárt okozott. A férfi ezt követően a táskából a ruhákat kidobta, de a benne talált ékszert és a táskát eladta. A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható O. Sándort és elrendelték körözését, amely alapján 2018. február 4-én a Készenléti Rendőség járőrei a X. kerületben elfogták.

A gyanúsítottat a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.

 

Átverte a becsületes megtalálót

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet ismeretlen tettes ellen indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

 

Két határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.