Rongálás miatt kell felelnie

2018. 07. 16., h - 07:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy 42 éves nőt, aki berúgta az egyik győri szálló szobájának ajtaját.

A rendőrségre 2018. július 15-én 22 óra 30 perckor érkezett egy bejelentés arról, hogy egy győri munkásszállón egy nő megrongálta az egyik szoba ajtaját. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a helyiségben tartózkodott barátnőjével, amikor az egyik korábbi nőismerőse rájuk törte az ajtót úgy, hogy a lábával berúgta azt, majd abba többször belevágott egy kést. Ezt követően a rongáló asszony lerántotta a férfi fején lévő szemüveget, azt ledobta a földre és rátaposott.

A rendőrök a 42 éves nőt a helyszínen elfogták a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.