Rongálás miatt kell felelnie

2018. 07. 16., h - 07:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy 42 éves nőt, aki berúgta az egyik győri szálló szobájának ajtaját.

A rendőrségre 2018. július 15-én 22 óra 30 perckor érkezett egy bejelentés arról, hogy egy győri munkásszállón egy nő megrongálta az egyik szoba ajtaját. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a helyiségben tartózkodott barátnőjével, amikor az egyik korábbi nőismerőse rájuk törte az ajtót úgy, hogy a lábával berúgta azt, majd abba többször belevágott egy kést. Ezt követően a rongáló asszony lerántotta a férfi fején lévő szemüveget, azt ledobta a földre és rátaposott.

A rendőrök a 42 éves nőt a helyszínen elfogták a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.