Rongáltak és loptak

2019. 05. 22., sze - 13:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki három Csongrád megyei személyt, akik játékkiadó automatákból pénzt vittek magukkal.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint több bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2019. május 15. és 17. között Alsóörsön, Balatonakarattyán és Balatonalmádiban a büfék előtt kihelyezett játékkiadó automatákat ismeretlen személyek megrongálták, azokból készpénzt vittek magukkal.

Az adatgyűjtés eredményeként három Csongrád megyei személy került a rendőrség látókörébe, egy 18 éves hódmezővásárhelyi és egy 30 éves maroslelei nő, valamint egy 38 éves hódmezővásárhelyi férfi, akiket 2019. május 20-án lakhelyükön fogtak el a hódmezővásárhelyi rendőrök.

A két nőt és a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket hatrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rongálással közel százötvenezer, a lopással nyolcvanezer forintot meghaladó kárt okoztak a sértetteknek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Meglovasította a buszt

A dunaújvárosi rendőrök pár órán belül elfogták a buszt jogtalanul használót.