Rothadó radiátorok, tűzhelyek, hűtőszekrények, kábelek…

2020. 05. 22., p - 07:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Hetven négyzetméteren két méteres magasságban állt a veszélyes hulladék egy budaörsi férfi telkén. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Az eljárás alatt bevont szakértő megállapította, hogy a telek tulajdonosa, T. István olyan mennyiségben halmozott fel veszélyes hulladékot, amit átlagos, hétköznapi életvitel mellett lehetetlen, ezzel megszegte a hulladékgazdálkodás rendjét. A területen megtalált anyagok ilyen viszonyok között és ekkora mennyiségben veszélyesek az emberi életre, testi épségre, ártalmasak az egészségre.

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a 60 éves férfi ellen veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.