Rothadó radiátorok, tűzhelyek, hűtőszekrények, kábelek…

2020. 05. 22., p - 07:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Hetven négyzetméteren két méteres magasságban állt a veszélyes hulladék egy budaörsi férfi telkén. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Az eljárás alatt bevont szakértő megállapította, hogy a telek tulajdonosa, T. István olyan mennyiségben halmozott fel veszélyes hulladékot, amit átlagos, hétköznapi életvitel mellett lehetetlen, ezzel megszegte a hulladékgazdálkodás rendjét. A területen megtalált anyagok ilyen viszonyok között és ekkora mennyiségben veszélyesek az emberi életre, testi épségre, ártalmasak az egészségre.

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a 60 éves férfi ellen veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.