Rövid időn belül elfogták a gyanúsítottakat

2022. 01. 05., sze - 12:40
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztás és súlyos testi sértés Zalaegerszegen.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy nagytilaji férfi testvérpár ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak egy harmadik társukkal 2022. január 4-én 20 óra 30 perc körül Zalaegerszegen, a Kosztolányi Dezső úton sétáltak, amikor szembe találkoztak egy zalaegerszegi párral. Amikor egymás mellett elhaladtak, szóváltásba keveredtek a pár férfi tagjával, ami pillanatok alatt tettlegességig fajult. A testvérek a 30 éves helyi férfit ütlegelni és rugdosni kezdték, aki ettől a földre esett, majd a gyanúsítottak ezt követően is folytatták a sértett bántalmazását, majd - miután a férfi védekezésre képtelen állapotba került – eltulajdonították annak mobiltelefonját is.

A rendőrök a 23 és 29 éves támadókat rövid időn belül a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset Tatabányán

Két személygépkocsi ütközött össze Tatabánya lakott területén kívül. Az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.