Rugdosta és ütötte is

2019. 05. 03., p - 08:10
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatnak büntetőeljárást garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt egy helyi nővel szemben.

Egy dombóvári férfi tett feljelentést egy 48 éves helyi nővel szemben, aki 2019. április 9-én az esti órákban Dombóvár egyik parkjában előzetes szóváltást követően, miközben ő a földön feküdt, többször egy fakanállal fejbe verte, miközben rugdosta, valamint egy alkalommal egy üres üveggel meg is ütötte. A férfi a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett.

kép

Az eset kapcsán a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást rendeltek el. A 48 éves nőt garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

kép

Az ügyben a további eljárást a Vizsgálati Alosztályon folytatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.