Ruhákat lopott

2019. 10. 08., k - 07:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Magára vett több ruhaneműt egy fiatalkorú fiú egy tatabányai üzletben, és fizetés nélkül akart távozni.

A rendőrségre egy bolti lopásról érkezett bejelentés 2019. október 6-án délelőtt az egyik tatabányai áruházból. Egy fiatal férfi több ruhaneműről eltávolította az áruvédelmi etiketteket, majd két nadrágot és egy pulóvert magára vett, és úgy akart távozni. A bolt alkalmazottja észrevette, így az ellopott ruhaneműk előkerültek. A kiérkező járőrök a tettest, a rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Azt állította, hogy a lopott ruhákat el akarta adni. A 17 éves fiatal ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az elkövető nem volt ismeretlen a rendőröknek, ugyanis korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben hasonló bűncselekmény elkövetése miatt. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és bíróság elé állítás javaslattal megküldi az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.