Ruhákat lopott

2019. 10. 08., k - 07:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Magára vett több ruhaneműt egy fiatalkorú fiú egy tatabányai üzletben, és fizetés nélkül akart távozni.

A rendőrségre egy bolti lopásról érkezett bejelentés 2019. október 6-án délelőtt az egyik tatabányai áruházból. Egy fiatal férfi több ruhaneműről eltávolította az áruvédelmi etiketteket, majd két nadrágot és egy pulóvert magára vett, és úgy akart távozni. A bolt alkalmazottja észrevette, így az ellopott ruhaneműk előkerültek. A kiérkező járőrök a tettest, a rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Azt állította, hogy a lopott ruhákat el akarta adni. A 17 éves fiatal ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az elkövető nem volt ismeretlen a rendőröknek, ugyanis korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben hasonló bűncselekmény elkövetése miatt. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és bíróság elé állítás javaslattal megküldi az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.