Ruhákat rabolt

2019. 07. 20., szo - 15:10
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kalocsai Rendőrkapitányságon őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy fiatal nőt.

 

A kalocsai nyomozók 2019. július 19-én 19 órakor rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy helyi lakost.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves nő kora délután bement az egyik üzletbe, ahol több ruházati termékről letépte az áruvédelmi eszközt, majd megkísérelte azokat eltulajdonítani. Az eladók észrevették a lopást, azonnal értesítették a rendőröket, és ezzel egyidőben a bejáratnál próbálták feltartóztatni a távozni készülő ismeretlent.

Vele először szóváltásba keveredtek, majd dulakodás alakult ki, melynek során a nő meg akarta harapni az egyik eladót. A meglepett alkalmazott elengedte az elkövetőt, aki az ellopott ruhák egy részével elmenekült.

A kalocsai rendőrök beazonosították, és néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybéli asszonyt. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására.

 

2

 

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.