Ruhákat rabolt

2019. 07. 20., szo - 15:10
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kalocsai Rendőrkapitányságon őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy fiatal nőt.

 

A kalocsai nyomozók 2019. július 19-én 19 órakor rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy helyi lakost.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves nő kora délután bement az egyik üzletbe, ahol több ruházati termékről letépte az áruvédelmi eszközt, majd megkísérelte azokat eltulajdonítani. Az eladók észrevették a lopást, azonnal értesítették a rendőröket, és ezzel egyidőben a bejáratnál próbálták feltartóztatni a távozni készülő ismeretlent.

Vele először szóváltásba keveredtek, majd dulakodás alakult ki, melynek során a nő meg akarta harapni az egyik eladót. A meglepett alkalmazott elengedte az elkövetőt, aki az ellopott ruhák egy részével elmenekült.

A kalocsai rendőrök beazonosították, és néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybéli asszonyt. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására.

 

2

 

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogva

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, akit két tiszaföldváron elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítanak.

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.