Ruhát akart lopni, a járőrök elfogták

2020. 02. 26., sze - 13:45
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a férfival szemben, aki egy miskolci üzletből különféle árucikkeket akart ellopni.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves ongai férfival szemben. A gyanúsított 2020. február 12-én 13 óra után egy miskolci üzletből ruházati termékeket kívánt eltulajdonítani. A férfi a próbafülkében egy harapófogóval távolította el az áruvédelmi eszközöket, amikor az üzlet alkalmazottja tetten érte. A bolt közelében járőröző rendőrök, még a helyszínen elfogták a tolvajt, akit a nyomozók a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.