Saját családja autóit verte szét

2020. 07. 16., cs - 15:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

Bejelentés érkezett 2020. július 15-én az esti órákban, hogy egy személy Szekszárdon az utcán, majd egy ház udvarán autókat rongál. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre értek, ahol a bejelentő fogadta őket. Elmondta, hogy bátyja verte szét a családjuk tulajdonában levő kocsikat, azért, mert mikor testvére hazaért, kiabálni és fenyegetőzni kezdett, ezért a család nem engedte be a házba. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és nem messze a helyszíntől megtalálták az elkövetés eszközét, egy csaknem másfél méteres fahusángot. Kiderült, hogy a 29 éves férfi az autók szélvédőit, lámpáit, valamint egyiknek a karosszériáját is megrongálta.

Nem sokkal később az elkövetőt is elfogták a járőrök, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki rongálás vétség elkövetése miatt. A férfi elmondta, hogy a délután folyamán nyugtatókat szedett be, amire nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott. Este, mikor hazaért, mérges lett a testvérére, ezért egy karóval szétverte a család tulajdonában levő autókat.

Az eset körülményeinek a vizsgálatát a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Falfirkák városszerte

Piros festékkel fújta le a felületeket egy 26 éves helyi férfi, a zirci rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.