Saját édesanyját lopta meg

2019. 04. 07., v - 08:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy magyarkeszi lakos ellen indítottak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy Magyarkesziben élő nő tett feljelentést a rendőrségen, mert 2018 decembere és 2019 januárja között a háza udvarán levő melléképületből ismeretlen tettes horgászbotokat, mosógépet és centrifugát lopott. Az eset kapcsán indított büntetőeljárás során a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül az elkövető nyomára bukkantak. Kiderült, hogy a házból eltűnt tárgyakat az asszony fia vitte el, akit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket  a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Tamási Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrádban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.