Saját édesanyját lopta meg

2019. 04. 07., v - 08:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy magyarkeszi lakos ellen indítottak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy Magyarkesziben élő nő tett feljelentést a rendőrségen, mert 2018 decembere és 2019 januárja között a háza udvarán levő melléképületből ismeretlen tettes horgászbotokat, mosógépet és centrifugát lopott. Az eset kapcsán indított büntetőeljárás során a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül az elkövető nyomára bukkantak. Kiderült, hogy a házból eltűnt tárgyakat az asszony fia vitte el, akit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket  a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Tamási Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.