Saját szüleitől lopott, a rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

2020. 02. 29., szo - 07:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Két héten belül kétszer lopta meg a szüleit egy 28 éves székesfehérvári férfi.

A nyomozás adatai szerint a székesfehérvári férfi 2019. november 17-én napközben a szüleivel közösen lakott albérletben lévő széfet egy sarokcsiszolóval feltörte, abból több mint kétmillió forint készpénzt vett magához, majd azt egy bőröndnyi ruhával együtt elvitte. Távozásakor a lakást bezárta, a kulcscsomót a postaládába dobta. Telefonon tudatta édesanyjával, hogy mit tett, majd másnap anyja munkahelyén az ellopott pénzből hatszázezer forintot visszaadott a sértettnek. Pár nappal később, mivel az elkövetőnek kulcsa már nem volt a lakáshoz, a bejárati ajtót befeszítette, és a szobában lévő ékszeres dobozból elvitt két aranyékszert.

A rendőrség Ny. Zsolt ellen indult büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek átadta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.