Segítséget színlelve fosztották ki az időskorút

2021. 09. 21., k - 09:25
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy fiatalkorú és egy gyermekkorú fiú vette el a sértett válltáskáját Salgótarján belterületén.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 15 éves diósjenői lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 15 éves fiú és gyermekkorú társa 2021. szeptember 19-én a délelőtti órákban Salgótarján belterületén segítséget színlelve a sértett részére egy lakóépület bejárati ajtaját nyitva tartották. Amíg a férfi az ajtón keresztül az épületbe bement, a két fiú a figyelmetlenségét kihasználva a válltáskáját – a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel és mobiltelefonnal együtt – eltulajdonította, és a helyszínről elszaladt.

A rendőrök a 15 éves fiút és a gyermekkorú társát elfogták, előállították és kihallgatták. Az eltulajdonított értékeket a nyomozók a helyszín közelében megtalálták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!