Segítségnyújtásból kifosztás

2020. 02. 05., sze - 11:03
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vették azt a szolnoki férfit, aki egy kerekesszékes beteget károsított meg.

Egy ismeretlen férfi 2020. február 4-én 14 óra 40 perc körül az egyik szolnoki kórházban felajánlotta segítségét egy kerekesszékkel közlekedő betegnek. Segítségnyújtás közben azonban a férfi a mozgásában korlátozott sértett kabátjának zsebéből kivette a pénztárcát, amiből készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták B. Gábort, és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették.    

A Szolnoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a helyi férfi.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.