Sok van a rovásán

2019. 08. 23., p - 12:37
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi szabadság megsértése, kifosztás, testi sértés és okirattal visszaélés miatt kell felelnie egy 44 éves ácsi férfinak.

Egy nő jelent meg a Kisbéri Rendőrkapitányságon 2019. augusztus 20-án. Elmondta a rendőröknek, hogy előző nap a férje svájci otthonuk előtt megfenyegette őt, és arra kényszerítette, hogy beszálljon a férfi autójába, majd akarata ellenére elhajtott vele. Először Németországba, onnan pedig Magyarországra vitte, ahol elvette tőle a telefonját és az iratait, majd elégette azokat. Elmondta azt is, hogy útjuk során a férfi több alkalommal bántalmazta őt. A nőnek végül férje egyik rokonának tárkányi otthonából sikerült elmenekülnie, és egy ismeretlen autós segítségével jutott be a kapitányságra. A sértett férje, a 44 éves L. Zsolt egy nappal később jelentkezett a Komáromi Rendőrkapitányságon, itt fogták el őt a rendőrök. A kisbéri nyomozók L. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.