Sok van a rovásán

2019. 08. 23., p - 12:37
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi szabadság megsértése, kifosztás, testi sértés és okirattal visszaélés miatt kell felelnie egy 44 éves ácsi férfinak.

Egy nő jelent meg a Kisbéri Rendőrkapitányságon 2019. augusztus 20-án. Elmondta a rendőröknek, hogy előző nap a férje svájci otthonuk előtt megfenyegette őt, és arra kényszerítette, hogy beszálljon a férfi autójába, majd akarata ellenére elhajtott vele. Először Németországba, onnan pedig Magyarországra vitte, ahol elvette tőle a telefonját és az iratait, majd elégette azokat. Elmondta azt is, hogy útjuk során a férfi több alkalommal bántalmazta őt. A nőnek végül férje egyik rokonának tárkányi otthonából sikerült elmenekülnie, és egy ismeretlen autós segítségével jutott be a kapitányságra. A sértett férje, a 44 éves L. Zsolt egy nappal később jelentkezett a Komáromi Rendőrkapitányságon, itt fogták el őt a rendőrök. A kisbéri nyomozók L. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.