Sok van a rovásán

2019. 08. 23., p - 12:37
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi szabadság megsértése, kifosztás, testi sértés és okirattal visszaélés miatt kell felelnie egy 44 éves ácsi férfinak.

Egy nő jelent meg a Kisbéri Rendőrkapitányságon 2019. augusztus 20-án. Elmondta a rendőröknek, hogy előző nap a férje svájci otthonuk előtt megfenyegette őt, és arra kényszerítette, hogy beszálljon a férfi autójába, majd akarata ellenére elhajtott vele. Először Németországba, onnan pedig Magyarországra vitte, ahol elvette tőle a telefonját és az iratait, majd elégette azokat. Elmondta azt is, hogy útjuk során a férfi több alkalommal bántalmazta őt. A nőnek végül férje egyik rokonának tárkányi otthonából sikerült elmenekülnie, és egy ismeretlen autós segítségével jutott be a kapitányságra. A sértett férje, a 44 éves L. Zsolt egy nappal később jelentkezett a Komáromi Rendőrkapitányságon, itt fogták el őt a rendőrök. A kisbéri nyomozók L. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.