Sörösüveggel ütötte fejbe ismerősét

2018. 09. 29., szo - 08:10
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy rétsági szórakozóhelyen bántalmazta a sértettet a 36 éves férfi, aki ellen a nyomozók az eljárást a napokban befejezték.

A Rétsági Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. Csaba 36 éves rétsági lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. március 30-án 23 óra körül az egyik rétsági italbolt teraszán  - előzetes szóváltás után - a kezében lévő sörösüveggel az ott szórakozó egyik férfit fején megütötte. A sértett a bántalmazás következtében elesett, a beszerzett orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a 36 éves férfi ellen a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.