Sorra vitték el az autókat

2019. 04. 26., p - 14:31
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Hét rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság két férfit.

Esztergom-kertvárosi családi házak udvarán álló gépkocsikat vitt el K. Sándor és B. Dávid 2019. április 19. és 25. között. A két férfi először egy Suzukival hajtott el, amit Tokodaltáró külterületén lezártak és otthagytak. Később egy Opel típusú gépkocsit vittek el, amit nem messze a tulajdonos házától leállítottak, az indítókulcsát pedig magukkal vitték. Ezt követően egy ház udvarán parkoló Ford típusú személyautót vittek magukkal, amivel Dorog külterületén letértek az úttestről. A balesetet követően elhagyták a helyszínt, a járművet pedig otthagyták. Végül egy Peugeot-val hajtottak el a tulajdonos háza elől. Ezzel a járművel sem jutottak messzire, néhány utcával arrébb leparkoltak vele. 

Ezután még további három alkalommal próbáltak meg elvinni autókat a környékről, de ezek a kísérletek nem vezettek eredményre. Az esztergomi rendőrök a bejelentéseket követően rövid időn belül azonosították és április 25-én elfogták a bűncselekmények elkövetőit. A 33 éves K. Sándort és a 18 éves B. Dávidot négy rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett valamint három rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A két férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. április 26-án elrendelte letartóztatásukat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.