Súlyos testi sértés Pásztón

2019. 04. 20., szo - 08:44
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több alkalommal, ököllel ütötte meg apósát a 23 éves férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 23 éves K. Tivadar helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2019. április 19-én az éjszakai órákban az egyik pásztói családi házban megtartott családi ünnepség alkalmával, szóváltást követően több alkalommal, ököllel megütötte élettársa apját. A férfi a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. K. Tivadart a bejelentést követően a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.