Súlyos testi sértés Pásztón

2019. 04. 20., szo - 08:44
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több alkalommal, ököllel ütötte meg apósát a 23 éves férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 23 éves K. Tivadar helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2019. április 19-én az éjszakai órákban az egyik pásztói családi házban megtartott családi ünnepség alkalmával, szóváltást követően több alkalommal, ököllel megütötte élettársa apját. A férfi a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. K. Tivadart a bejelentést követően a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.