Súlyosan bántalmazta vitapartnerét

2019. 03. 30., szo - 15:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK rendőrei a helyszínen elfogták azt a férfit, aki életveszélyes sérülést okozott egy 22 éves fiatalembernek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. március 29-én 23 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XI. kerületben, egy Karinthy Frigyes úti szórakozóhely előtt megvertek egy férfit.

Az újbudai járőrök a helyszínen elfogták a 29 éves budapesti M. Tamást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy életveszélyesen bántalmazta 22 éves vitapartnerét. A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi és M. Tamás nő ismerőse, egy sörözőben szórakozott, amikor a fiatalabbik férfi söröskorsóval megdobta a nőt. M. Tamás ekkor a nő védelmére kelt, és összeverekedett a másik férfival, akit megütött és többször meg is rúgott. A bántalmazás következtében a 22 éves fiatalembert a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói M. Tamást életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.