Szakítás után 8 millió lopott forinttal „vigasztalódott” – a nőt a zuglói rendőrök fél órán belül elfogták

2020. 08. 18., k - 08:26
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a 24 éves nő volt párja édesanyjának házából lopott el pénzt és ékszereket.

A rendőrségre 2020. augusztus 17-én 8 órakor tett bejelentést egy férfi, hogy édesanyjának XVII. kerületi házából elloptak 8 millió forintot és ékszereket. A 82 éves nő a rendőröknek elmondta, hogy fia barátnője a reggeli órákban megjelent nála, és - azzal az ürüggyel, hogy főz egy kávét - bement a házba. A nő ezután eltöltött egy kis időt abban a szobában, amit az asszony vendégszobaként tartott fent a párnak, majd köszönés nélkül távozott. Az idős nő ekkor még nem tudta, hogy a 24 éves O. Vivien és fia időközben szakítottak és csak akkor vette észre, hogy hiányzik fiával közösen megtakarított pénzük, amikor a férfivel beszélt telefonon, és elmesélte neki a történteket. 

A rendőrök a bejelentést követően fél órán belül megtalálták O. Vivien autóját egy XIV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában, ahol a nőt elfogták. A rendőrök O. Viviennél egy papírzacskóba csomagolva megtalálták a 8 millió forint készpénzt és az ékszereket. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 24 éves nőt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben szabadlábon hagyása mellett folytatják az eljárást. A bűncselekmény elkövetését O. Vivien elismerte, tettét azzal indokolta, hogy szakításuk után meg akarta leckéztetni volt párját. A rendőrök a pénzt és az ékszereket hiánytalanul visszaadták a sértettnek.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam